Schoolfeest

Schoolfeest op zaterdag 18 maart 2023

* Het kleuterfeest om 10:30

We vragen aan de ouders om de kleuters naar de school te brengen om 09:00. Vanaf 10:00 kunt u terecht in “Het Marca”.  Om 10:30 gaan de optredens van start.  Deze duren ongeveer tot 11:30.  Daarna kunt u de kleuters weer afhalen op school.  De oudervereniging voorziet onder de middag in hamburgers en braadworst (ook veggie) op school zelf.

 De kinderen t.e.m. 12 jaar dienen plaats te nemen op de daarvoor voorziene banken.  De inschrijvingen gebeuren digitaal begin maart. Er zijn 4 toegangskaarten PER KLEUTER beschikbaar.  

Inschrijvingen stoppen bij 250 toeschouwers.

 * Het schoolfeest voor de lagere afdeling om 14:30 en 16:30

 We vragen aan de ouders om de kinderen van de lagere afdeling naar de school te brengen om 13:00. Daar worden ze gekleed, geschminkt en daarna met bussen naar “Het Marca” gebracht.

 Het eerste optreden gaat van start om 14:30 (vanaf 14:00 kunt u terecht in het Marca).

 Het tweede optreden gaat van start om 16:30 (vanaf 16:00 kunt u terecht in het Marca).

Tussen de optredens door komen de kinderen terug naar school zodat ze in hun eigen klas een pauze kunnen nemen.  De oudervereniging trakteert ze op een hartig tussendoortje met een drankje.

 De oudervereniging voorziet ook een gezellige  bar met koffie, taart en drankjes  (vanaf 15:00) zodat ouders  gezellig op school kunnen vertoeven. Na de optredens (vanaf 18:00) is er opnieuw mogelijkheid om iets lekkers te eten op school (hamburgers en braadworst -ook veggie) en héél belangrijk … de kinderen kunnen zich nog eens uitleven op school!

  De kinderen t.e.m. 12 jaar dienen plaats te nemen op de daarvoor voorziene banken (vooraan in de zaal).  De inschrijvingen gebeuren digitaal vanaf begin maart.

Er zijn 6 toegangskaarten PER GEZIN  beschikbaar.

Inschrijvingen stoppen bij 250 toeschouwers per voorstelling.