Schoolfeest lager

 

* Het schoolfeest voor de lagere afdeling op zaterdag 11 mei 2019

 We vragen aan de ouders om de kinderen van de lagere afdeling naar de school te brengen om 13:00. Daar worden ze gekleed, geschminkt en daarna met bussen naar “Het Marca” (Maarkeweg 65 – 9680 Maarke-Kerkem) gebracht.

 Het eerste optreden gaat van start om 14:30 (vanaf 14:00 kunt u terecht in het Marca).

 Het tweede optreden gaat van start om 16:30 (vanaf 16:00 kunt u terecht in het Marca).

 De oudervereniging voorziet ook een gezellige bar met koffie, taart en drankjes zodat ouders  gezellig op school kunnen vertoeven. Na de optredens (vanaf 18:00) is er zelfs mogelijkheid om iets lekkers te eten en héél belangrijk … de kinderen kunnen zich nog eens uitleven op school!

 We vragen 5 euro toegang per persoon (genummerde plaatsen).  De kinderen t.e.m. 12 jaar mogen gratis binnen maar dienen plaats te nemen op de daarvoor voorziene banken.  De inschrijvingen gebeuren digitaal, vlak voor de paasvakantie. In een eerste inschrijvingsperiode zijn er 6 toegangskaarten per gezin beschikbaar. Indien er na de eerste inschrijvingsperiode nog kaarten over zijn, dan kunnen die in een  tweede inschrijvingsperiode aangeschaft worden.

Inschrijvingen stoppen bij 300 toeschouwers.

De oudervereniging engageert zich ook deze keer voor het uitbaten van een gezellige bar op school.  Er zal ook pasta te verkrijgen zijn om de hongerige magen te vullen. Hiervoor kunt u na de paasvakantie kaarten bestellen.