Over ons

Wie zijn we ?

De “Vzw Oudervereniging basisschool Omer Wattez” is de vereniging van ouders die zich inzetten voor de ouders, kinderen, en leerkrachten van de Basisschool Omer Wattez te Schorisse.

Wat doen we ?

Wij organiseren en ondersteunen activiteiten in, met en voor de school. Wij vormen een brug tussen ouders, kinderen, leerkrachten en de school. Wij adviseren of stellen vragen aan de school over het schoolbeleid. Wij ondersteunen ouders met informatie en vormingsavonden. Wij bieden financiële steun aan culturele en educatieve activiteiten voor alle kinderen in de school.

Wanneer doen we het ?

Natuurlijk zien we elkaar eerst en vooral op onze verschillende activiteiten.

Daarnaast zijn er ook 2 algemene vergaderingen waar we samenkomen met vertegenwoordigers van de directie en de leerkrachten om het schoolbeleid te bespreken. We bespreken daar ook de hoofdlijnen van de activiteiten en stellen werkgroepjes samen, die dan de eigenlijke organisatie verzorgen.

Wat kan jij doen ?

Lid worden! ‘t is gratis en uw talent wordt gewaardeerd.

Naar de activiteiten komen en pret hebben. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Hulp bieden bij activiteiten mag natuurlijk ook. Je kan bijvoorbeeld een uurtje mee achter de toog staan, wafels komen bakken, of het podium helpen opbouwen. En daarna dan weer verder met je partner en kind(eren) verder genieten.

Daarnaast kan je ook aansluiten bij een cel en meehelpen om de activiteit op poten te zetten.

Ons contacteren met je vragen en opmerkingen, ideetje, probleem, enzovoort kan je via volgende contactpersonen.  Klik hier

Geef een reactie