Schoolfeest

Schoolfeest op zaterdag 21 maart 2020

* Het kleuterfeest om 10:30

We vragen aan de ouders om de kleuters naar de school te brengen om 09:00. Vanaf 10:00 kunt u terecht in “Het Marca”.  Om 10:30 gaan de optredens van start.  Deze duren ongeveer tot 11:30.  Daarna kunt u de kleuters weer afhalen op school.  De oudervereniging voorziet nog in een pastabar op school zelf.

We vragen 5 euro toegang per persoon (genummerde plaatsen).  De kinderen t.e.m. 12 jaar mogen gratis binnen maar dienen plaats te nemen op de daarvoor voorziene banken.  De inschrijvingen gebeuren digitaal eind februari. Er zijn 4 toegangskaarten PER KLEUTER beschikbaar.   Indien er na de eerste inschrijvingsperiode nog kaarten over zijn, dan kunnen die in een  tweede inschrijvingsperiode aangeschaft worden.

Inschrijvingen stoppen bij 250 toeschouwers.

Na het optreden kunt u op school terecht in de pastabar van de oudervereniging. Dit tussen 12:00 en 14:00.

Klik hier om in te schrijven voor 10:30  : VOLZET: neem contact op met bs.schorisse@g-o.be

 * Het schoolfeest voor de lagere afdeling om 14:30 en 16:30

 We vragen aan de ouders om de kinderen van de lagere afdeling naar de school te brengen om 13:00. Daar worden ze gekleed, geschminkt en daarna met bussen naar “Het Marca” gebracht.

 Het eerste optreden gaat van start om 14:30 (vanaf 14:00 kunt u terecht in het Marca).

Klik hier om in te schrijven voor 14:30  : VOLZET: neem contact op met bs.schorisse@g-o.be

 Het tweede optreden gaat van start om 16:30 (vanaf 16:00 kunt u terecht in het Marca).

Klik hier om in te schrijven voor 16:30  : VOLZET: neem contact op met bs.schorisse@g-o.be

Tussen de optredens door komen de kinderen terug naar school zodat ze in hun eigen klas een pauze kunnen nemen.  De oudervereniging trakteert ze op een hartig tussendoortje met een drankje.

 De oudervereniging voorziet ook een gezellige  bar met koffie, taart en drankjes zodat ouders  gezellig op school kunnen vertoeven. Na de optredens (vanaf 18:00) is er zelfs mogelijkheid om iets lekkers te eten in de pastabar en héél belangrijk … de kinderen kunnen zich nog eens uitleven op school!

 We vragen 5 euro toegang per persoon (genummerde plaatsen).  De kinderen t.e.m. 12 jaar mogen gratis binnen maar dienen plaats te nemen op de daarvoor voorziene banken.  De inschrijvingen gebeuren digitaal vanaf dinsdag 11 februari. Er zijn 6 toegangskaarten PER GEZIN  beschikbaar. Indien er na de eerste inschrijvingsperiode nog kaarten over zijn, dan kunnen die in een  tweede inschrijvingsperiode aangeschaft worden.

Inschrijvingen stoppen bij 250 toeschouwers.

Kaarten kunnen gereserveerd worden via bs.schorisse@g-o.be