Monthly Archives: september 2019

Oweetje for Pura

Beste ouders, collega’s en vrienden,

Als oudervereniging van GO! Basisschool Omer Wattez willen we ons warm hart graag uitdragen tot ver buiten onze schoolmuren. Op 5 en 6 oktober grijpen we graag de kans om dit te doen tijdens de 24 uren van Oudenaarde.

Het principe van deze 24-uren loop is eenvoudig: iedereen mag meedoen. Lopers, joggers, wandelaars, kinderen, kleuters in de buggy en andersvaliden in de rolstoel zijn van harte welkom!

Als ploeg moeten we er voor zorgen dat we voldoende vrienden, collega’s en kennissen vinden om het samen 24 uur lang vol te houden zodat er tijdens de ganse 24-urenloop op zijn minst één lid van de ploeg op het parcours aan het ‘bewegen’ is.

Samen lopen of wandelen is uiteraard het leukst, we hopen dan ook op een grote opkomst. Het moet vooral een leuk evenement zijn voor de deelnemers, met een meerwaarde voor de door de organisatie gekozen goede doelen.

Één van deze goede doelen dit jaar is Woon- en zorgresidentie Pura.

Woon- en zorgresidentie PURA,  gelegen langs de Arthur Odevaertstraat in Schorisse, biedt woon- en dagondersteuning aan volwassen personen met een lichte tot matige mentale beperking die niet in het gewone arbeidscircuit aan het werk kunnen. (zorgresidentiepura.be)
De kinderen van uitbaters Fabian en Clair lopen school op onze basisschool.

Deelnemen aan de 24-uren kost 15€ per persoon, daarvan neemt de oudervereniging 5€ op zich.

De resterende 10€ kan cash op het secretariaat, of via overschrijving op rekeningnummer
BE70 9730 4332 9025 (met vermelding “24 uren loop” en uw naam) betaald worden.
Lagere schoolkinderen en kleuters mogen uiteraard gratis meelopen met hun ouders.

Mensen die liever niet deelnemen, maar PURA toch wensen te sponsoren kunnen dit doen via overschrijving op rekeningnummer BE70 9730 4332 9025 (met vermelding “24 uren sponsor” en uw naam).

Wie zich voor de 24 uren loop van Oudenaarde wil inschrijven kan dit doen via onderstaande link, dit graag vóór 25 september 2019 zodat er voldoende tijd overblijft om het loopschema op te maken en de praktische afspraken te communiceren aan alle deelnemers.

https://tinyurl.com/OWPura

Heb je nog vragen ? Stuur dan gerust een mail naar OWPura@outlook.be of spreek ons persoonlijk aan.

Wij zien het alvast zitten en hopen dat ons schema vlug ingevuld geraakt. Helpen jullie mee?

Sportieve groetjes!

Tom Van Quickelberghe                                                                                          Bart Carbonnelle

Verantwoordelijke organisatie                                                                           Voorzitter Oudervereniging

Klik hier voor de versie in pdf.